Σλοβαν Μπρατισλαβασ - Επεισόδιο 24 | MEGA TV : Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και .

Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45.

Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Επεισόδιο 24 | MEGA TV
Επεισόδιο 24 | MEGA TV from www.megatv.com
Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και .

Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους .

Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός .

Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Επιτυχίες του ’90 που άφησαν
Επιτυχίες του ’90 που άφησαν from www.megatv.com
Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45.

Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και .

«τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους .

Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας.

Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Επεισόδιο: 4 | MEGA TV
Επεισόδιο: 4 | MEGA TV from www.megatv.com
Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας.

Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους .

Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. «τρελαμένος» για την πρόκριση ο λουτσέσκου. Τύπου ενόψει του αυριανού (30/9) ματς με την σλόβαν μπρατισλάβας. Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Σλοβαν Μπρατισλαβασ - Επεισόδιο 24 | MEGA TV : Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και .. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Με τρία γκολ σε 35' λεπτά η αντίπαλος του παοκ στο conference league, σλόβαν μπρατισλάβας, πήρε τη νίκη στην έδρα της ζένιτσα και . Ο ολυμπιακός απέκλεισε την σλόβαν μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους . Η ρεβάνς του ολυμπιακού με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα play off του uefa europa league θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega απόψε στις 21:45. Η σλόβαν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26' λόγω αποβολής του ντε μάρκο, αλλά ο ολυμπιακός .